Over ons

UFCWarriors Lanaken vzw UFCWarriors Lanaken werd opgericht in januari 2018. Wij geven training in: Muay Thai & Kickboxing zowel op recreatief als competitief niveau. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar ongeacht of je ervaring hebt of niet. Onze trainers zijn gediplomeerd in onze sporttak en/of volgen de trajecten voor bijkomende diploma’s. Wij zijn de enige erkende en officiële club in Lanaken aangesloten bij de Belgische bond VKBM²O en draaien op professioneel niveau wedstrijden.

Onze
Missie

Ons doel is om onze kennis en trainingen te delen met onze leden, hierdoor krijgen de leden die met ons trainen een positieve impact op hun gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Onze missie is om iedereen zijn individuele potentie te laten openbloeien en te laten zien wat ze kunnen bereiken met hard en slim te trainen.

Davy

Hoofd Trainer, Coach, Eigenaar

Kim

Trainer

Turgut

Hulp trainer

Andy

Hulp trainer

Voorzieningen

FAQ (veel gestelde vragen)

We hebben verschillende abonnementen, deze vindt u hier terug.

Het is verplicht om een basispakket (short en shirt) bij ons te kopen om bij ons te trainen, i.v.m uniformiteit, bokshandschoenen, scheenlappen… (alle benodigdheden) zijn bij ons te verkrijgen, maar bent u niet verplicht om te kopen.

Trainingsuren vindt u onderaan elke pagina.

Ons adres is Kiezelweg 57 in Lanaken, als u voor bakkerij Nulens staat, aan de rechterkant. Meer informatie vindt u op onze contact pagina.