Sponsers

Wij van UFC Warriors zijn constant opzoek naar sponsers, voor kleding, nieuwe sportmatten, bokszakken, en ander materiaal voor de club. 

Heeft u interesse om ons te sponseren? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Anders dan bij andere tegelverdelers vindt u bij Rouffa Tegels in Lanaken een expert in vloertegels, wandtegels en terrastegels die kwaliteitsvolle tegels aanbiedt aan messcherpe prijzen. Daarenboven staat de zaakvoerder hier zelf in de showroom. U kan dus niet alleen zeker zijn van duurzaamheid en kwaliteit, maar ook van een persoonlijke service.

Poldi sport is een voetbalspeciaalzaak. Ze verkopen trainingen, truitjes en gadgets van ploegen.
Specialist Italiaanse nationale ploeg, Juventus, AC Milan, Napoli, enz...
Voetbalschoenen, out-indoor Loopschoenen & Kinderschoenen

"Na jaren ervaring ben ik uiteindelijk mijn eigen tattoostudio begonnen.Ik werk enkel op afspraak zodat ik ruim de tijd heb voor iedereen.Alle tattoos zijn persoonlijk ,met de hand getekend Vertel me je verhaal en je krijgt van mij 'n persoonlijke tattoo. "

"Wij zijn gespecialiseerd in vechtsportartikelen, fitness, casual- sports wear. Met onze ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Intussen zijn wij verhuisd naar een magazijn, en zullen u daar graag verwelkomen, wij doen zowel aan klein- als Groothandel."

Bij Bruno Foodcorner gelegen in As kan je genieten van heerlijke pizza’s, belegde broodjes, Mediterraanse specialiteiten en veel meer.